Naar een duurzame en energiezuinige verwarming

        DILSEN-STOKKEM    

Een duurzame en goed geïnstalleerde verwarming voelt u niet alleen aan de energiefactuur, maar het is ook bepalend voor uw welzijn en huiselijk comfort. RML Verwarming biedt u daarom de meest passende oplossingen voor uw verwarming in Dilsen-Stokkem en omstreken.

Verschillende energiebronnen

Samen met u overleggen we graag de verschillende soorten aan energiebronnen en centrale verwarmingsoplossingen die geschikt zijn voor uw woonbehoeftes. Wij regelen uw binnenhuisklimaat naar uw wens en type van woning. Van centrale verwarming voor een ééngezinswoning, rijhuis of appartement tot het ontwikkelen van verwarmingssystemen voor onderneming en bedrijven: het behoort allemaal tot onze expertise.

Topmerken voor kwaliteit

Bij RML Verwarming werken we uitsluitend met kwaliteitsmaterialen van topmerken zoals Vaillant en Remeha. Deze merken hebben een ruim aanbod aan verschillende ketels en materialen: van vloer- en wandketels tot condensatieketels gecombineerd met radiatoren of convectoren, of zelfs systemen voor vloerverwarming.

Veiligheid boven alles

Het onderhoud van uw verwarmingsketel is wettelijk verplicht, en dit zowel voor bedrijven als particulieren. Dit onderhoud moet jaarlijks gebeuren voor alle verwarmingsketels die werken op een vaste brandstof, en tweejaarlijks voor alle verwarmingsketels op gas. Het periodiek reinigen van uw CV-ketel geeft niet alleen een verhoogde veiligheid, uw verwarmingsketel gaat ook langer mee. Is het dringend tijd om uw ketel te laten nakijken? RML Verwarming doet het voor u! Wilt u een beroep doen op onze dienstverlening voor sanitaire werken of verwarming? Neem dan even contact met ons op en vraag naar uw vrijblijvende offerte.